Na het behalen van je zwemdiploma’s kan je starten met wedstrijdzwemmen bij ZC Eijsden. Trainen onder begeleiding van ervaren en enthousiaste  trainers in een groep met meisje en jongens van je eigen niveau en leeftijd.

Afhankelijk van je niveau en ambitie train je van 2/3 tot wel 5 keer per week. Alles om het maximale uit jezelf te halen. De resultaten van het trainen zijn snel en heel goed zichtbaar op de wedstrijden waar je met je groep aan meedoet.

Stiekem zijn we best wel trots op ons kleine cluppie uit Eijsden, we doen het namelijk helemaal niet slecht op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Zo hebben we zwemmers die training kregen van topzwemmers,  met een beurs hebben gestudeerd in Amerika en/of Kampioen van Nederland werden.

Maar het allerbelangrijkste: we vinden het gewoon heel erg leuk om lekker te zwemmen en te trainen om beter te worden.

Zwemmen is een competitieve sport, maar in de omgang met elkaar vinden we het vooral belangrijk om sportief met elkaar om te gaan. We organiseren daarom niet alleen wedstrijden, maar komen ook samen om het seizoen af te sluiten en te openen.

Become the best

Daarnaast gaan we ook regelmatig op trainingskamp. De jongsten gaan dan een weekend naar België om te trainen. En de ouderen zitten dan met zijn allen een week in afzondering op Cyprus of Mallorca bij elkaar om te focussen op het zwemmen.

Het gaat dus om sportiviteit en gezelligheid bij onze club. Gezellig trainen maar zeker ook meedoen aan wedstrijden.

En jij?

Heb je ook zin om gezellig en sportief mee te doen? Kom eens kijken of het iets voor je is! Je kan een maand lang vrijblijvend mee trainen. Neem hiervoor contact op met de Leden administratie Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je te laten weten wanneer je kunt komen proefzwemmen. Hopelijk tot snel