Clubzwemmen voor jong en oud

Wat is clubzwemmen? Als clubzwemmers zijn wij een gemêleerde groep die iedere week onder begeleiding van een enthousiaste trainer hun conditie verbeteren. We zwemmen gemiddeld anderhalf tot twee kilometer tijdens de training, maar je hoeft dit natuurlijk niet meteen te kunnen.

Wanneer je begint leer je onder begeleiding van de vakkundige trainer de diverse zwemslagen denk hierbij aan de borstcrawl, vlinderslag en de rugcrawl. Gelijkertijd werk je ook al flink aan je conditie.

Het mooie is dat je bij zwemmen  eigenlijk al je spiergroepen traint. Je wordt er dus sterker van en bovendien heb je weinig kans op blessures.  Je hoeft niet meteen al een kanjer te zijn in het zwemmen om met ons mee te doen. Maar wanneer je wel al een redelijke conditie hebt en techniek beheerst en graag wil trainen bijvoorbeeld voor een triatlon zoals de Ironman, ben je bij ons aan het goede adres.

Lijkt dit je leuk? Kom gerust eens met ons mee trainen. Kijk even naar de trainingstijden, en kom eens langs. Je kunt dan ervaren hoe het is en een aantal keer gratis meezwemmen. Hierna kun je met de trainer bespreken hoe samen verder gaan. Je kan ook contact opnemen met de ledenadministratie. Wanneer je lid wil worden  vul dan ons aanmeldformulier ZCE in en stuur het naar de ledenadministratie.

De contributie bedraagt 16,- per maand (op basis van een keer trainen per week en voor het gehele jaar). Opzegging dient schriftelijk te gebeuren naar de ledenadministratie  met inachtneming van 2 maanden opzegtermijn.

Mocht je last van een blessure hebben of heel rustig weer je conditie op willen bouwen, neem dan gerust contact op met de trainer.