Vrijdagavond verzamelden Izzy, Jana, Roosmarijn en Fenna zich om met een ultravette bus naar Amsterdam te rijden. Chauffeuses Emilie en Inge. Eenmaal aangekomen voor de meiden lekker chillen in bed en voor Emilie en Inge nog de laatste haarstukjes maken. Zaterdagochtend vroeg op want om 8.30 uur was het inzwemmen voor Fenna en Roosmarijn. Zij mochten voor het eerste jaar hun techniek laten zien in de age 2 categorie. De punten van de techniek waren helaas niet genoeg om zich te plaatsen voor de uitvoeringen finale. Terwijl zij een dutje deden mochten Jana en Izzy hun techniek laten zien. Deze dames wisten zich te plaatsen op basis van hun figuren en mochten op zondag weer aantreden. In hun mooiste badpak, voorzien van een knot, hoofd vol gelatine en mooie make-up gingen ze samen met hun moeders en Myrthe opnieuw naar Amsterdam. Met startnummer 2 hebben ze mega goed gezwommen en zijn ze 12e van Nederland geworden, een prestatie waar we trots op zijn!