Informatie over de afdeling wedstrijdzwemmen


Op dit moment telt de afdeling wedstrijdzwemmen ongeveer 65 leden en 6 trainers.

Wil je lid worden van de afdeling wedstrijd zwemmen van Zwemclub Eijsden, dan dien je eerst een inschrijfformulier in te vullen en in te leveren. Aan de hand van dit inschrijfformulier plaatsen wij je op een wachtlijst. Hebben we een plekje voor je als aspirant lid, dan mag je eerst 4 trainingen gratis meedoen voordat je lid wordt. Besluit je hierna om te blijven, dan wordt overgegaan tot definitieve inschrijving als lid. Voor de contributievoorwaarden klik hier.

Afhankelijk van de leeftijd en prestaties nemen de zwemmers en zwemsters deel aan verschillende wedstrijden. De belangrijkste wedstrijden voor de vereniging zijn de competitiewedstrijden, de Speedowedstrijden, Speedoclubmeet en jaargangfinales voor de minioren (de jongste zwemmers). De junioren zwemmen, naast de competitie, nationale en internationale wedstrijden en (afhankelijk van je niveau) Limburgse- en/of Nederlandse kampioenschappen.

Omdat de competitie als vereniging wordt gezwommen gaan we er van uit dat iedereen vanaf minioren 3 hieraan meedoet en er geen afmeldingen zijn. De andere wedstrijden zijn over het algemeen wedstrijden waarbij het individuele resultaat telt.

Tijdens wedstrijden is het de bedoeling dat de zwemmers en zwemsters hun clubkleding dragen en wordt er gezwommen met een ZC Eijsden badmuts. Voor meer informatie over de clubkleding kun je kijken onder het kopje "ZC Eijsden" elders op deze site. Het reilen en zeilen van de afdeling wedstrijd zwemmen wordt voor een groot deel geregeld door de "Zwemcommissie" Voor informatie over trainers, trainingstijden, groepssamenstelling, wedstrijdkalender, gedragsregels, opstellingen e.d. zie elders op deze site

Agenda

Competitie 1
01-10-2017 Kerkrade - Opstelling

Swimkick-Minioren 1
08-10-2017 Maastricht -

Laatste uitslagen

Swimkick-Minoren 1
08-10-2017 Maastricht - Uitslag

Competitie 1
01-10-2017 Kerkrade - Uitslag

MJ 1
17-09-2017 Maastricht - Uitslag

OEK
7-07-2017 Eijsden - Uitslag

Limieten 2017-2018

Limieten Nederlandse Kampioenschappen

Sponsoren
http://www.arena-sports.com

http://www.cypruschallenge.com